Ajánlás ügyfeleinktől

Sas Tímea
kereskedelmi igazgató/general manager
INSPIRION HUNGARIA KFT.

Az Inspirion GmbH, a Melchers csoport tagja, amely 200 éves múlttal rendelkező kereskedelmi társaság. Székhelye kezdetek óta Bréma. Számos terület közül, ami a cégünk tevékenységi körébe tartozik, az egyik a reklámajándék forgalmazás, amelyet az Inspirion végez. A cégünk megalakulása óta folyamatosan növekszik és terjeszkedik nem csak Európában, hanem világszerte. A termékek minőség ellenőrzésére nagy hangsúlyt fektetünk, ezért van két saját irodánk Hong Kongban és Sanghajban. Magyarországon, Törökbálinton található székhelyünk. A termékek köre a szóró tollaktól kezdve a textil termékeken át az exkluzív ajándékokig kb.2000-féle terméket jelent. Ügyfeleink több országból érkeznek. Sokszor egyedi fizetési szokásokkal és elvárásokkal. Új partnereinkkel való megegyezések előtt, a fizetési feltételek kidolgozása, a vásárlási limitek meghatározása, a késedelmes fizetések nemzetközi és maryarországi kezelésben több éve sikeresen együttműködünk a Credit Management Kft-vel. Munkájuk nagy segítség a mindennapokban.

www.inspirion.hu

Bodri Pincészet Szekszárd
Bodri Pincészet Kft

A Bodri Pincészet Szekszárdon, Faluhely-dűlőben található, egy toszkán szépségű völgyben. Saját termő szőlőterületünk jelenleg több mint 140 hektár, amihez több hektár integrációban működtetett szőlőterület is kapcsolódik. Elsősorban a belföldi piacra készítünk borokat, de egyre jelentősebb mennyiséget szállítunk a környező országokba is. Pincészetünk évről évre dinamikusan fejlődik. Hosszú távú célunk egy borturisztikai komplexum létrehozása, melyben a bor, a gasztronómia és a rendezvények kapnak teret. Boraink a mai trendekhez, a fogyasztók szájízéhez igazodnak. Az egyre jobb borokat forgalmazó multiktól kezdve a borkereskedő cégen át az üzletekben történő közvetlen értékesítésen kívül jelentős az Internetes és helyi értékesítésünk is. Több 100 aktív ügyfelünk kiszolgálása, kitettségeink felügyelete, együttműködéseink kialakítása, fizetési feltételek kidolgozása, új partnereink leinformálása során a Credit Managemet Kft. tapasztalataira hagyatkozunk több éve. A kintlévőségekkel kapcsolatos teendőket leveszik a vállunkról. Ennek köszönhetően kizárólag boraink minőségére, ügyfeleink megtartására és új vevőinkre koncentrálhatunk.

www.bodribor.hu

Hodász Gábor
tulajdonos/ügyvezető
HÓD Industrial Solutions Kft.

Cégünk 1993-ban alapított családi vállalkozás. Alapítója Hodász Ferenc, aki hosszú ideig különböző cégeknél szerszámgépek komplett felszerszámozásával foglalkozott, beleértve a forgácsolás, szerszámbefogás és a munkadarab megfogás témakörét. Ezen szakmai alapokon építette fel vállalkozást, mely mára, közel 1 milliárd forint nagyságrendű forgalmat bonyolít fúró-, marógépek, megmunkáló központok, esztergagépek, köszörűgépek felszerszámozásának területén. Cégünk neves gyártók termékeit képviseli Magyarországon. Családi vállalkozásként 20 éve vagyunk a piacon, töretlen növekedéssel, professzionális ügymenettel. Az eladást jól szervezett rendszerben működtetjük országosan. Értékesítő munkatársaink megfelelő végzettségű, jól felkészített szakemberek. Alapos elemzést követően döntöttünk úgy, hogy a követeléseink kezelése csak meghatározott mértékig lehet a feladatuk. A cégünkre jellemző gyors és rugalmas döntéshozatali mechanizmusokhoz időben és jól alkalmazkodni képes követeléskezelőt kerestünk, így esett a választásunk a Credit Managemenet Kft-re. Az értékesítő munkatársak és a pénzügy munkáját hatékonyan segítik több éve.

www.hod-industrial.hu

Szabó Áron
tulajdonos/ügyvezető
Clickers Marketing Ügynökség

A Clickers egy újvonalas magyar digitálismarketing ügynökség, amely küldetése a kisvállalkozások online jelentlétének full service támogatása kezdve a weboldal alapjaitól befejezve a komplex marketingkampányok lebonyolításáig. A cég fő irányvonalához tartozik a Google és Facebook hirdetések kezelése, amelyet támogat a grafikai tervezés és fejlesztési partíció. Ügyfeleink jellemzően néhány fős kisvállalkozások, akik saját marketinges munkatárs helyett ár/érték arányban jobban megtérülő digitális marketinges kollégát keresnek. Sikerünket személyre szabott megoldásokkal és ügyfélközpontú, fiatalos, közvetlen munkafolyamatainkkal értük el. A Clickersnek a Credit Management Kft. 2019. év eleje óta partnere, amely cég legfőbb támogatását fizetési feltételek kidolgozásában, új partnereink leinformálásában és a szükségessé váló követelések kezelésében élvezzük.

www.clickers.hu

Ésik Zsanett
tulajdonos/séf
Barocco Chocolates

Cégünk prémium csokoládé termékek gyártásával foglakozik. A Barocco Chocolates Magyar Termék Nagydíjas alkotás. A prémium és reklám csokoládékra belföldön és külföldön is egyre növekvő kereslet jellemző. Különleges alapanyagokkal dolgozunk, folyamatosak a nemzetközi beszerzéseink. A különleges csokoládéból készült pohár, a méltán híres Lübeck-i marcipán, a Belga étcsokoládé, a ganache kreációk, Piemonte-i pörkölt mogyoró beszerzése a beszerzési kockázatokkal jár, mely kockázatok kezelésében a Credit Management Kft. segítségét kértük. Nagy hangsúlyt fektettünk kiemelt ügyfeleink kezelésére, kereskedő partnereink bizalmának megszerzésére, végfelhasználóink elégedettségére. A növekvő ügyfélállománnyal járó, vevői nehezen fizetéssel kapcsolatos teendők jelentős részét a Credit Management Kft munkatársaira bíztuk. Ellentétben a kezdeti félelmeinkkel, ügyfélvesztés nélkül számíthatunk közreműködésükre az együttműködés kezdetétől.

www.baroccochocolates.eu

Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media