Követeléskezelő asszisztens szolgáltatás

Díjmentes teszt céged részéreÁllandó megbízás keretében vállaljuk késve és nehezen fizető céges ügyfeleiddel kapcsolatos követeléskezelői feladatok teljeskörű ellátását. Munkánk kiemelt ügyfélkezeléssel, ügyfélbarát kommunikációval végezzük, ahogy azt Te magad is tennéd. Az átadott ügyekkel kapcsolatos feladatokat cégedre szabottan látjuk el. Munkánk hatékonyságát az ügyfeleid elégedettségéből, a kintlévőség állományod változásából, a pénz forgási sebességének javulásából folyamatosan mérni tudod. Napi munkánk felett teljes kontrollt gyakorolhatsz. Kérj személyes konzultációt!

Kérj díjmentes teszt együttműködést!


TTeszt megbízás esetén az alábbi feladatokat láthatjuk el céged részére: telefonos követeléskezelés, számlaegyzetetés feladatainak elvégzése. Elektronikus és postai fizetési értesítő és fizetési felszólítás küldése, ügyfél visszajelzések feldolgozása. Cégellenőrzés, fizetőképesség felmérése, vevő szintű hitelkeretek felülvizsgálata, fizetésre ösztönzés. Fizetési megállapodás és részletfizetés előkészítése, korábban vállaltak lekövetése, adategyeztetés. Naprakész ügykezelés, folyamatos rendelkezésreállás az ügyfeleid és a kollégáid részére. Befizetések lekövetése és rögzítése. Az adatrögzítés és információfrissítés feladatait is a kijelölt ügyfélgazdád végzi el. A teszt együttműködés szerződéskötéshez és titoktartáshoz kötött céged adatainak védelme érdekében.

Kérj teljeskörű tájékoztatást, cégedre szabott ajánlatot. Fenti tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. Teszt együttműködéstől való elállás jogát fenntartjuk! A teszt együttműködés tömeges ügykezelésre vonatkozik.

A Credit Management Kft. a legnehezebb időszakban támogatja céged!Munkamódszerünk


Személyes vagy telefonos konzultációt követően megismerünk Téged és a céljaidat. Megismerjük vállalkozásod tevékenységét és a kintlévőségekkel kapcsolatos problémáidat. Titoktartás és adategyeztetés után áttekintjük kintlévőségeid összetételét, indokolt esetben előzetes vevőminősítést végzünk a vevőid fizetőképességének feltárása érdekében. Megvizsgáljuk a követeléseid megalapozottságát. Nagy figyelmet fordítunk személyes elvárásaidra, cégfilozófiád megismerésére.

AA kapott információkat bizalmasan kezeljük, ajánlatunk elkészítése és a Te tájékoztatásod céljával használjuk fel. Állandó megbízás esetén cégedre szabott követeléskezelői intézkedési tervet dolgozunk ki. Az előzetes kockázatelemzés, vevőminősítés, árajánlatkészítés díjmentes. Megbízás hiányában ügyfeleiddel nem lépünk kapcsolatba. Megbízás és szerződéskötés nélkül követeléskezelést nem végzünk. Ügyfeleid nem érzékelnek semmit az előzetes vevőminősítésből.

Cégedre szabott követeléskezelői intézkedési terv elfogadását és szerződéskötést követően, közvetett vagy közvetlen módon integráljuk a kintlévőségeiddel kapcsolatos adatokat saját fejlesztésű követeléskezelő rendszerünkbe. Az ügyek átadását követően azonnal (akár 2-4 órán belül) megkezdjük a követeléskezelői, tartozás behajtói intézkedéseket.

Egyedi megbízási szerződés alapján, szigorú titoktartási kötelezettséget vállalunk munkavégzésünk során. Szolgáltatásunk eredményességéről folyamatosan tájékozódni tudsz. Ez megkönnyíti az ügyekkel, ügycsoportokkal, intézkedésekkel kapcsolatos döntéseidet. A megbízás során megteszünk minden tőlünk telhetőt a követelések mielőbbi érvényesítése érdekében. Kiemelt figyelmet fordítva az ügyfélkapcsolataidra, a tartozás elismertetésére, a konszenzus megteremtésére.

Miért érdemes velünk szerződni?Fontos tudnod, hogy a cégedre vonatkozó vállalási díjakat, a követeléskezeléssel járó feladatok körét, előzetes egyeztetést követően, személyre szabottan készítjük el Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj személyes konzultációt és ajánlatot!

<

Credit Management Kft.

  • 1135 Budapest Szent László út 80.

  • 22798738-2-41

  • +36 20 586 3390

  • iroda(kukac)cmkft.hu

  • www.creditmanagementkft.hu


Ajánlatkérés, bővebb információ, fizetési felszólítást kaptál, bármely tartozást érintő kérdésben hívd a Credit Management Kft. munkatársait.


Írj nekünk!

Social Media