Főoldal

Cégeknek
 • számlatartozás
 • kölcsön
 • szerződésben vállalt
 • megítélt követelés
bővebben >>>
Magánszemélyeknek
 • magánkölcsön
 • bérleti díj
 • bírói ítélet
 • kezesség
bővebben >>>
Társasházaknak
 • közösköltség
 • szolgáltatási díjak
 • bérleti díjak
 • előfizetői díjak
bővebben >>>

A Credit Management Kft fedezetes és fedezet nélküli követeléskezelés, tartozás behajtás területén nyújt AZONNALI segítséget CÉGES, MAGÁN és TÁRSASHÁZI ügyfelek részére. Ismerjük és megértjük megbízóink problémáit. Az előzetes egyeztetéseket követően, pénztárcához igazodó, többféle követeléskezelő, tartozás behajtó megoldással segítünk a problémák megoldásában.

Hatékony és eredményes munkánk megbízóink időben hozott döntéseinek, követeléskezelő, jogász és ügyvéd munkatársaik szakértelmének és a Credit Management DIB System-nek köszönhető. Töb éve sikeresen veszünk részt ágazatspecifiuks követelések kezelésében, tartozások behajtásában. Megbízásunk esetén, akár megoldhatatlannak vélt tartozások is rendezésre kerülhetnek, rövid határidővel.

Az idő múlása mindig az adósnak kedvez, így ne késlekedjen 1 percet sem!

Tekintse át CÉGES, MAGÁN és TÁRSASHÁZAK részére ajánlott szolgáltatásainkat. Összesítse tartozással kapcsolatos információit. Küldje meg e-mailen részünkre. Tegye fel kérdéseit szakértőnknek! Kérjen mielőbb árajánlatot! Előzetes tanácsadás és árajánlatkérés díjmentes.

Célunk, hogy a lehető legrövidebb időn belül segítsünk Önnek.

Munkavégzésünk során arra törekszünk, ha lehet, jogi intézkedéseket megelőzően oldjuk meg a problémáit. Igény esetén azonnal behajtsuk a kintlévőségeket vagy megelőzzük további tartozások kialakulását. Céges és közületi megbízók esetén nagy hangsúlyt fektetünk megbízóink és ügyfelei partnerkapcsolatára, az ügyfélvesztés elkerülése miatt.

Kérjen mielőbb árajánlatot Ön is irodánktól!Management

tartozás behajtás

A Credit Management Kft kiterjedt magyarországi partner és ügynökhálózatára támaszkodva, szakszerű és költséghatékony segítség CÉGES, MAGÁN és NAGYTÖMEGŰ követelésállománnyal dolgozó ágazati szereplők részére. Szakembereink folyamatos, és megbízható háttértámogatást biztosítanak Önnek akár 1 db követelés kezelése, tartozás behajtása, akár egy-egy munkafázis elvégzése, akár a teljeskörű követeléskezelés, tartozás behajtás megvalósítása a feladat.

A Credit Management Kft. nagy hangsúlyt fektet egy-egy ágazat leghatékonyabb módszereinek a kidolgozására. Szakirányú végzettségű munkatársaink munkáját napi szinten ellenőrizzük, a követeléskezelés, tartozás behajtás területén 3-7 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A lehető legjobb eredmények elérése érdekében rendszeres szakmai képzésben részesülnek.

Munkamódszerünk

Személyes vagy telefonos konzultációt követően feltérképezzük az elvégzésre váró feladatot vagy feladatokat. Javaslatot teszünk a leghatékonyabb követeléskezelői, tartozás behajtói intézkedés elvégzésére. A Felmérés, ajánlatkészítés díjmentes. Fontosnak véljük részletekbe menően megismerni, hogyan tudjuk a követeléskezelést, tartozás behajtást úgy végezni, hogy az megbízóink egyedi elvárásaihoz maximálisan igazodjon.

Az adósokkal kapcsolatos adatokat közvetett vagy közvetlen módon integráljuk saját fejlesztésű követeléskezelő, tartozás behajtó rendszerünkbe. Az ügyek átadását követően azonnal (24 óra) megkezdjük a követeléskezelői, tartozás behajtói intézkedéseket. Egyedi megbízási szerződés alapján, szigorú titoktartási kötelezettséget vállalunk munkavégzésünk során. Szolgáltatásunk eredményességéről státuszbeszámolók segítségével tájékoztatjuk megbízóinkat. Ez megkönnyíti az ügyekkel, ügycsoportokkal, intézkedésekkel kapcsolatos döntéseket.

Megbízói elvárásoknak megfelelően, megbízóink cégneve alatt vagy külsős szolgáltat